Choose Your Preferred Rating
 
 



What Are They Saying


These are great! See if you can figure out the last one!

1. All articles that coruscate with resplendence are not truly auriferous.
ANS: All that Glitters is not Gold.

2. Sorting on the part of mendicants must be interdicted.
ANS: Beggars cannot be choosers.

3. Male cadavers are incapable of rendering any testimony.
ANS: Dead men tell no tales.

4. Neophite's serendipity.
ANS: Beginner's luck

5. A revolving lithic conglomerate accumulates no congeries of small, green, biophytic plant.
ANS: A Rolling Stone gathers no Moss.

7. Members of an avian species of identical plumage tend to congregate.
ANS: Birds of a feather flock together.

8. Pulchritude possesses solely cutaneous profundity.
ANS: Beauty is only skin-deep.

9. Freedom from incrustations of crime is contiguous to rectitude.
ANS: Cleanliness is next to Godliness.

10. It is fruitless to become lachrymose of precipitately departed lacteal fluid.
ANS: Don't cry over Spilt Milk.

12. Eschew the implement of correction and vitiate the scion.
ANS: Spare the Rod and Spoil the Child.

13. The stylus is more potent than the rapier.
ANS: The Pen is Mightier than the Sword.

14. It is fruitless to attempt to indoctrinate a superannuated canine with innovative maneuvers.
ANS: You cant teach an Old Dog new Tricks.

15. Surveillance should precede saltation.
ANS: Look before you leap.

16. Scintillate, scintillate, asteroid minim. (not a proverb)
ANS: Twinkle twinkle little star

17. The person presenting the ultimate cachinnation possesses thereby the optimal cachinnation.
ANS: One who laughs the last, laughs the best.

18. Exclusive dedication to necessitous chores without interludes of hedonistic diversion renders Jack a hebetudinous fellow.
ANS: All work and No Play makes Jack (?) a Dull boy.

19. Individuals who make their abodes in vitreous edifices would be advised to refrain from catapulting petrious projectiles.
ANS: Those who live Glass Houses should cast no stones.

20. Where there are visible vapors having their provenance in ignited carbonaceous materials, there is conflagration
ANS: Where there's smoke there's fire.


Rate This Joke
 
Share With Friends
 
Rated: 3.0 out of 5 Stars / Views: 956 / Votes: 423 / Shares: 3
 

Submitted on: 22 January 1999 by Vicki Maupin
Joke ID: 1426


Report an Issue


Select Issue Category:
Describe the Issue:
(Note each item page has an ID located on the page, please use this ID if the issue is specific to a particular item.)
Your Name: *Optional
Your Email: *Optional

Send Email to a Friend


Your Name:
Send to Email: *Separate multiple email addresses with a semicolon
Add a message: